Cyber clean

Schoonmaak middel.

Schrijf de eerste review van dit product

Van: € 35,95 Voor: € 29,95
Uw korting: € 6,00 (17%)
Beschikbaarheid: Pre order
Verzending: Verzending € 4,95

Wij geven altijd uitstekende service op uw aankoop. Als u boven de €60 besteld heeft u gratis verzending. Makkelijk binnen 14 dagen retourneren en achteraf betalen. Meer dan 50.000 kopers gingen u voor.

Cyber clean

Cyber Clean

Stof en kruimels tussen de toetsen van uw toetsenbord?

De revolutionaire nieuwe schoonmaakoplossing voor high teck apparatuur. Uw toetsenbord uit elkaar halen is vrijwel onmogelijk, maar druk simpelweg de Cyber Clean aan het oppervlak en hij dringt diep door in elk oppervlak.

Waarom Cyber clean:

  • Cyber clean verwijdert vuil en stof onmiddellijk
  • Cyber clean komt zelfs in de kleinste hoekjes en kiertjes
  • Cyber clean is keer op keer te gebruiken
  • Druk Cyber clean simpelweg aan en het vuil is verdwenen
  • Het is wetenschappelijk bewezen dat Cyber clean niet alleen reinigt, maar ook alle schadelijke deeltjes verwijdert
  • Cyber clean kunt u gebruiken voor uw digitale camera, game controllers, muziek spelers en uw telefoon

3 in 1 Formule

Het geheim is een revolutionaire 3 in 1 formule die tot de kleinste oppervlakken doordringt, waarna het vuil, stof en schadelijke deeltjes onmiddellijk verwijdert. Uw gevoelige apparatuur blijft schoon, het ruikt fris en het is geen broedplaats van allerlei schadelijke bacteriën meer.

Cyber Clean is laboratorium getest en heeft bewezen zeker 99% van de schadelijke deeltjes te verwijderen. Cyber Clean is veilig en gemakkelijk in het gebruik. Gewoon duwen en trekken! Niet wrijven. Al het vuil laat zich makkelijk wegtrekken.

Cyber Clean is ideaal voor op reis en het is niet alleen ideaal voor uw elektronische apparatuur. Reinig speelgoed, pennen of sleutelhangers, en het laat geen plakkerig restant achter. Hij is veilig voor zelfs de gevoeligste apparatuur. En Cyber Clean kan keer op keer worden gebruikt.

Voor het laatst besteld: 4 uren geleden