Chef dini

De keukenmachine

Van: € 39,95 Voor: € 28,95
Uw korting: € 11,00 (28%)
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Verzending: Verzending € 4,95
Dit product is momenteel niet in voorraad, vul hieronder uw e-mailadres in en wij laten uw weten wanneer dit product weer in voorraad is.

Wij geven altijd uitstekende service op uw aankoop. Als u boven de €60 besteld heeft u gratis verzending. Makkelijk binnen 14 dagen retourneren en achteraf betalen. Meer dan 50.000 kopers gingen u voor.

  • VIDEOS
  • IMAGES

ChefDini is de snelste manier om te hakken, te snijden, te kloppen, te mixen, plakjes te snijden, blokjes te snijden en nog veel meer en dat alles in slechts een fractie van de tijd die u normaal kwijt bent!

Chef Dini is meer dan een foodprocessor. 
ChefDini doet alles wat een gewone foodprocessor doet, maar dankzij de 7-delige accessoiresset, transformeert u uw Chefdini in een handomdraai in een vlees snijder, een julienne snijder, een klopper, een blender, een sapcentrifuge, een eiwit afscheider, een hakker, een vermaler of zelfs een rasp. Chef-Dini is de groente en fruit processor die het allemaal kan!

Alsof 12 messen het werk voor u doen.

Met de speciale 'triple unified action technologie', vermaalt, hakt en snijdt de ChefDini met het grootste gemak. ChefDini neemt de plaats in van heel veel andere keukenhulpen en hij is 100% vaatwasmachine bestendig.

Bereidt vanaf nu uw maaltijden, bijgerechten en desserts binnen enkele seconden.

Deze aanbieding bestaat uit:

  • 1x ChefDini
  • 1x 'Snel en gemakkelijk' kookboek
  • 1x 7-delige multifunctionele set waaronder een klopper-mixer snijblad, een citruspers-hulpstuk, een eiwitscheider, een vermaler, een rasp en een afsluitdeksel