Liquid Diamond

Laat uw auto glanzen

Schrijf de eerste review van dit product

Van: € 58,95 Voor: € 38,95
Uw korting: € 20,00 (34%)
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Verzending: Verzending € 4,95
Dit product is momenteel niet in voorraad, vul hieronder uw e-mailadres in en wij laten uw weten wanneer dit product weer in voorraad is.

Wij geven altijd uitstekende service op uw aankoop. Als u boven de €60 besteld heeft u gratis verzending. Makkelijk binnen 14 dagen retourneren en achteraf betalen. Meer dan 50.000 kopers gingen u voor.

  • VIDEOS
  • IMAGES

Liquid Diamond

Een gemakkelijke manier om uw auto te beschermen? Liquid Diamond
Dat kan nu met de Liquid Diamond van bekedvanpc.nl. Liquid Diamond is de revolutionaire Spray polish, met een gemotoriseerde spraykop dat u al het werk uit handen neemt. Trek aan de hendel en de batterij aangedreven, power sprayer verdeelt een gelijkmatige laag Liquid Diamond.

Hoe werkt het?
Liquid Diamond bevat een revolutionaire siliconen polymeer, dat zich hecht aan uw auto als een magneet, zodat een anti statisch schild gevormd wordt dat vuil en schadelijke elementen afstoot. Het kan zowel op een droge als natte auto worden aangebracht. Uw auto krijgt een prachtige showroomglans.

Liquid Diamond kan overal worden aangebracht. Behandel uw gehele auto, zonder lelijke strepen of vlekken! Gebruik het voor de bumpers, de koplampen, spiegels en glas. Na talloze wasbeurten is die showroomglans nog steeds aanwezig.

Inhoud:
Spray fles 710ml (incl. batterijen) 
Microvezel doek 
Nederlandse Gebruiksaanwijzing 

Bonus:
1 flacon Tyre Shine 
1 flacon Wheel cleaner: Om velgen op te poetsen 
1 flacon Multi purpose cleaner