Tru Color

Revolutionaire zonnebril.

Schrijf de eerste review van dit product

Van: € 89,95 Voor: € 63,95
Uw korting: € 26,00 (29%)
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Verzending: Gratis verzending
Dit product is momenteel niet in voorraad, vul hieronder uw e-mailadres in en wij laten uw weten wanneer dit product weer in voorraad is.

Wij geven altijd uitstekende service op uw aankoop. Als u boven de €60 besteld heeft u gratis verzending. Makkelijk binnen 14 dagen retourneren en achteraf betalen. Meer dan 50.000 kopers gingen u voor.

  • VIDEOS
  • IMAGES

Ondanks een zonnebril op toch nog last van de zon?

De Tru Color zonnebril is een revolutionaire uitvinding waarmee de schittering van de zon drastisch kan worden verminderd. Beschermt zowel de ogen als de huid rondom de ogen, waardoor vroegtijdige veroudering van de huid wordt tegen gegaan.

Wat doet Tru Color?

De lens van de bril maakt gebruik van melanine, die op natuurlijke wijze bescherming biedt, zoals pigment dat doet in de huid. In tegenstelling tot traditionele zonnebrillen, die alles wat u ziet geel, bruin of oranje maakt, ziet u heldere, levendige kleuren met Tru Color.

Daarnaast heeftTru Color een gepatenteerd Never Lost systeem, waarmee hij door middel van de magneetsluiting, verwerkt in het frame, vrijwel overal aan kan worden vastgeklipt.

Bevat:

  • Tru Color Zonnebril: zwart montuur
  • Schoonmaakdoekje
  • Opbergdoosje
  • Never lost magneetclip

Als bonus ontvangt u een tweede Tru Color Zonnebril in de kleur Tortoise geheel gratis