Onderwater scooter

Onderwater scooter

Schrijf de eerste review van dit product

Van: € 249,99 Voor: € 199,99
Uw korting: € 50,00 (20%)
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Verzending: Gratis verzending
Dit product is momenteel niet in voorraad, vul hieronder uw e-mailadres in en wij laten uw weten wanneer dit product weer in voorraad is.

Wij geven altijd uitstekende service op uw aankoop. Als u boven de €60 besteld heeft u gratis verzending. Makkelijk binnen 14 dagen retourneren en achteraf betalen. Meer dan 50.000 kopers gingen u voor.

Onderwater scooter

Wil jij ook zien wat er onder water gebeurd? Of vind jij het gewoon leuk om te racen in het water? Het kan ook zijn dat je gewoon kostelijk wilt genieten van het water door rustig te zwemmen. Dit kan allemaal met deze fantastische waterscooter van bekendvanpc.nl

 Ook voor mensen die graag duiken en vissen bekijken is deze onderwater scooter een handig hulpmiddel. Doordat u kunt ontspannen en genieten hoeft u zich maar minimaal in te spannen waardoor u energie en zuurstof overhoudt om langer met uw zuurstoffles te kunnen. Dit betekent minder stress en optimaal genieten!

 Voor zowel een zwembad als de zee is deze scooter voor onderwater geschikt. Kinderen en volwassenen kunnen genieten van dit fantastische product.