instyler

De 3 in 1 instyler

Van: € 119,95 Voor: € 59,00
Uw korting: € 60,95 (51%)
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Verzending: Verzending € 4,95
Dit product is momenteel niet in voorraad, vul hieronder uw e-mailadres in en wij laten uw weten wanneer dit product weer in voorraad is.

Wij geven altijd uitstekende service op uw aankoop. Als u boven de €60 besteld heeft u gratis verzending. Makkelijk binnen 14 dagen retourneren en achteraf betalen. Meer dan 50.000 kopers gingen u voor.

  • VIDEOS
  • IMAGES

De Instyler, de beste stylingtang ooit!

 Vindt u het nooit leuk om uw haar te stylen? Dankzij het revolutionaire ontwerp ban de roterende instyler is dit geen probleem meer. Stelt u zich eens voor dat u één soort stylingtang heeft om uw haar steil te maken, te stylen en die uw haar ook nog een body en volume geeft.

 De Instyler zal de manier waarop u uw haar doet voorgoed veranderen. Het is een totaal nieuwe methode van stylen. Stijltangen pletten en verbranden uw haar, beschadigen het haar, uw haar wordt er plat van, er zit geen body en volume in, er zit geen model in en zelfs de duurste en professioneelste stijltangen laten lelijke afdrukken achter. De Instyler is totaal ander, hij combineert een ronddraaiende verwarmde cilinder met gepositioneerde borstelharen.

 Dit ontwerp scheidt alle haren, zodat ze allemaal even lang door de cilinder worden geborsteld. Hierdoor wordt uw haar glad en mooi stijl. Het wordt geborstelde in plaats van geplet, hierdoor wordt u haar plaats van stro, zijde. De Instyler werkt automatisch, zet hem aan en hij doet zijn werk. De instyler heeft drie warmtestanden, binnen enkele minuten heeft uw haar een metamorfose. Het ontwerp is zo uniek dat er zelfs patent op is aangevraagd.

 Voor het eerst heeft u een totale controle over uw haar met maar één stylingtang. Haal de instyler recht door uw haar en uw haar is stijl. Als u de cilinder aan de bovenkant houdt, krult uw haar naar binnen. Style uw haar op verschillende manieren. U kunt zelfs strakke krullen maken, makkelijker dan met een krultang. Dit is nog maar het begin. Het is ook heel makkelijk om vorm, body en volume te krijgen vanaf de haarwortel. De Instyler geeft slappe, futloze pony’s volume en style.

 Omdat de Instyler uw haar niet beschadigt kunt u de krul zolang stylen als u wilt. Dus of u nou krullend of stijl haar wilt maken of body en volume wilt geven. De instyler is zo veelzijdig en snel dat u binnen 10 minuten een metamorfose bent ondergaan. Maak uw haar eens stijl en sexy, brutaal en bewegelijk of stijlvol en springerig. Haar dat net zo mooi zit als u naar de kapper bent geweest, dit kunt u thuis doen met de Instyler!

U ontvangt:

1 x instyler