AltaWhite

Professioneel bleken.

Van: € 79,99 Voor: € 59,99
Uw korting: € 20,00 (25%)
Beschikbaarheid: Niet leverbaar
Verzending: Verzending € 4,95

Wij geven altijd uitstekende service op uw aankoop. Als u boven de €60 besteld heeft u gratis verzending. Makkelijk binnen 14 dagen retourneren en achteraf betalen. Meer dan 50.000 kopers gingen u voor.

AltaWhite

Waarom kiezen voor een dure behandeling bij een tandarts als het met dezelfde middelen ook thuis kan voor wel 300 tot 500 euro goedkoper?

 AltaWhite heeft de snelste en langdurigste werking van alle tanden bleek producten. Dit is ook de reden waarom het verkozen is tot beste en veiligste tandenbleek product van Amerika. Tandartsen gebruiken dezelfde combinatie van basisstoffen die ook in dit tandenbleek product zitten.

 Een bijkomend voordeel van AltaWhite is dat het niet alleen uw tanden bleekt, maar ook tandsteen verminderd. Wanneer u dit product gedurende zes dagen consequent gebruikt, dan heeft u een half jaar witte tanden. De werking is heel intensief en absoluut veilig!

 Hoe werk het product?

Het tandenbleek proces van AltaWhite bestaat uit twee delen. Ten eerste moet het bijbehorende speciaal ontwikkelde wattenschijfje met peroxide gel gevuld worden. Vervolgens moet de met vloeistof gevulde wattenschijf in het bleekpoeder (magnesium) potje geplaatst worden. Door de combinatie van deze twee stoffen worden uw tanden voor langdurige tijd stralend wit!

 Bekend van pc raad dit product aan al haar klanten aan! U zult versteld staan van het ongelofelijk prachtige resultaat.