Btall

Btall 5cm langer

Van: € 39,95 Voor: € 28,95
Uw korting: € 11,00 (28%)
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Verzending: Verzending € 4,95
Dit product is momenteel niet in voorraad, vul hieronder uw e-mailadres in en wij laten uw weten wanneer dit product weer in voorraad is.

Wij geven altijd uitstekende service op uw aankoop. Als u boven de €60 besteld heeft u gratis verzending. Makkelijk binnen 14 dagen retourneren en achteraf betalen. Meer dan 50.000 kopers gingen u voor.

  • VIDEOS
  • IMAGES

Bent u ontevreden over uw lengte? Dan is de B tall absoluut iets voor u!

Dit is namelijk een nieuw revolutionair systeem dat zowel mannen als vrouwen tot wel vijf centimeter langer maakt. Voor anderen is het overigens onzichtbaar hoe dit kan. Ze zullen alleen zien dat u niet meer zo klein bent als voorheen. Niemand zal dit geheim van u te weten komen!

Hoe werkt het?

De B tall stopt u in uw schoen, het past in iedere schoen doordat het één maat is die iedereen past hoe groot of klein uw schoen ook is. Vervolgens vangt de flexibele gel in de B tall uw loopbewegingen op waardoor u langzamerhand (voor anderen op een onzichtbare manier) tot wel vijf centimeter langer wordt. Het product vangt de schokbewegingen van uw voeten op waardoor het ook nog eens gezond is voor uw voeten en rug. 
Tevens voelt u de B tall niet wanneer u deze in uw schoen heeft geplaatst, dit maakt dat het alleen zekerheid, lengte en trots met zich mee brengt!

De B tall is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die graag zonder hakken een stukje langer willen zijn!