Smoothie Maker

Smoothie maker

Schrijf de eerste review van dit product

Van: € 69,95 Voor: € 49,95
Uw korting: € 20,00 (29%)
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Verzending: Verzending € 4,95
Dit product is momenteel niet in voorraad, vul hieronder uw e-mailadres in en wij laten uw weten wanneer dit product weer in voorraad is.

Wij geven altijd uitstekende service op uw aankoop. Als u boven de €60 besteld heeft u gratis verzending. Makkelijk binnen 14 dagen retourneren en achteraf betalen. Meer dan 50.000 kopers gingen u voor.

  • VIDEOS
  • IMAGES

Smoothiemaker productomschrijving

Bent u ook zat van kant en klare sausjes en drankjes? Maar wilt u ook niet uren in de keuken staan? Dan is deze smoothiemaker iets voor u. Het is de droom van iedere cocktail liefhebber!

 

Deze smoothiemaker is specaiaal ontwikkelt voor het maken van smoothies, maar ook allerlei andere gerechten kunnen hiermee gemaakt worden. Deze smoothiemaker is ook zeer geliefd voor het maken van cocktails.

 

Deze smoothiemaker heeft als grote verschil met een blender dat de messen gemaakt zijn van een speciaal gepatenteerd ontwerp waarbij de messen supersterk zijn. Alle fruitsappen, desserts, smoothies en sauzen zullen een volle romige smaak krijgen.

 

Voor alle sausen, nagerechten, babyhapjes, smoothies, cocktails bieden wij deze smoothiemaker voor maar liefst 49,95 aan.