Paint Gun

Bespaar veel geld.

Schrijf de eerste review van dit product

Van: € 59,95 Voor: € 49,95
Uw korting: € 10,00 (17%)
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Verzending: Verzending € 4,95
Dit product is momenteel niet in voorraad, vul hieronder uw e-mailadres in en wij laten uw weten wanneer dit product weer in voorraad is.

Wij geven altijd uitstekende service op uw aankoop. Als u boven de €60 besteld heeft u gratis verzending. Makkelijk binnen 14 dagen retourneren en achteraf betalen. Meer dan 50.000 kopers gingen u voor.

  • VIDEOS
  • IMAGES

Let op! U ontvangt de Paint Zoom dit is de vervanger van de Paint Gun.

Verven is geen gemakkelijke klus en een professionele afwerking is bijna onmogelijk met normale verfrollen en kwasten. En een schilder inhuren kost honderden euro’s!

Maar nu kunt u eindelijk zelf snel, gemakkelijk, professioneel en goedkoop schilderen! Met Paint Gun sprayt u snel en accuraat grote en kleine oppervlakken, binnen- of buitenshuis. Met de 360 graden spray technologie kunt u zelfs de moeilijkst bereikbare plekken met minimale inspanning verven.

Verven met Paint Gun is eenvoudig. Vul het reservoir, zet de motor aan en u kunt aan de slag.

Het spraypistool heeft drie verschillende standen: 
· Stand 1 is voor de horizontale bewegingen; plafonds of vloeren.
· Stand 2 is voor de verticale bewegingen; muren, hekken etc
· Stand 3 is voor kleinere oppervlakken; plinten, decorlijsten etc.

Paint Gun is multifunctioneel inzetbaar, want u kunt er niet alleen mee verven, maar ook grondverven, lakken, beitsen en zelfs een auto lakken!

Paint Gun is onmisbaar voor iedere beginnende of gevorderde klusser. Verven is nog nooit zo gemakkelijk, snel en goedkoop geweest