Pestreject

Weg met ongedierte!

Van: € 29,95 Voor: € 24,95
Uw korting: € 5,00 (17%)
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Verzending: Verzending € 4,95
Dit product is momenteel niet in voorraad, vul hieronder uw e-mailadres in en wij laten uw weten wanneer dit product weer in voorraad is.

Wij geven altijd uitstekende service op uw aankoop. Als u boven de €60 besteld heeft u gratis verzending. Makkelijk binnen 14 dagen retourneren en achteraf betalen. Meer dan 50.000 kopers gingen u voor.

Pestreject

Er zijn allerlei hulpmiddelen die ervoor zorgen dat ongedierte verdwijnt. Hierbij kunt u denken aan allerlei milieuonvriendelijke sprays waardoor u ook ongezonde lucht inademt en waarbij in verloop van tijd het ongedierte weer terug komt.

Wij hebben iets nieuws op de markt gebracht: de pest reject.

Wat is het?

Het is een fantastisch product waarbij al het ongedierte ( ratten, kakkerlakken, spinnen, muizen, muggen) voorgoed vertrekken uit uw woning!

Wat doet het?

De pest reject produceert een extreem hoog geluid die alleen klein ongedierte kan horen. Dit geluid maakt in principe het leven van deze beesten zo onaangenaam dat ze uit zichzelf verdwijnen. De digitale elektromagnetische pulsen van dit product zorgen ervoor dat het geluid door de electrische bedradingen tussen de muren door komt waardoor het alle plaatsen in uw huis bereikt waar ongedierte zich kan bevinden.

Een klant die gebruik heeft gemaakt van pest reject vertelde in ons evaluatieonderzoek:

“Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Ik durfde op een gegeven moment mijn huis niet meer in omdat de muizenplaag zich uitbreide. Door de pestreject te installeren waren alle muizen binnen twee dagen verdwenen en ik heb ze nooit weer gezien. Bedankt hiervoor. Ook kan ik weer heerlijk slapen snachts zonder dat ik bang hoef te zijn voor muggen die me bijten. “