The Tiger fitness

Nieuwe fitness rage

Van: € 229,99 Voor: € 199,99
Uw korting: € 30,00 (13%)
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Verzending: Gratis verzending
Dit product is momenteel niet in voorraad, vul hieronder uw e-mailadres in en wij laten uw weten wanneer dit product weer in voorraad is.

Wij geven altijd uitstekende service op uw aankoop. Als u boven de €60 besteld heeft u gratis verzending. Makkelijk binnen 14 dagen retourneren en achteraf betalen. Meer dan 50.000 kopers gingen u voor.

  • VIDEOS
  • IMAGES

Heeft u moeite om uw spijkerbroek dicht te krijgen?

Besteedt u meer tijd op de bank dan in de sportschool? Als u een hekel heeft aan eentonige trainingen en loopbanden, dan is Tiger iets voor u!

Tiger is de leuke, energieke, vetverbrandende training die u comfortabel kunt doen in uw eigen huis. Het is de ultieme totale lichaamstrainer, die het strak maken van uw lichaam combineert met aerobic-oefeningen.  

De Tiger is leuk en gemakkelijk om te gebruiken.

Het geheim

Het geheim van de Tiger is het revolutionaire ontwerp met dual motion technologie die de vier beste lichaamsvormende oefeningen van de sportschool mogelijk maakt. U kunt zelfs tot 220 calorieën verbranden met een training van 10 minuten. En dat alles in een comfortabele, zittende positie zodat u volledig wordt ondersteund terwijl u beweegt.

 U ontvangt:

- Tiger
- Tiger 30 dagen maaltijdplanner. (Vol heerlijke, eenvoudig te koken maaltijden en tips om gezond te eten.)
- Tiger afvalgids
- Tiger trainings-DVD
- Handleiding