Achteraf betalen met Afterpay

AfterPay

1. Hoe werkt betalen met een digitale acceptgiro via AfterPay?
AfterPay voert voor bekendvanpc.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om uw bestelling te betalen. Zodra u uw pakket ontvangen heeft, kunt u de factuur betalen via DigiAccept of iDEAL. U krijgt de rekening na ongeveer 14 dagen na aanschaf van uw product.  

U kunt bij bekendvanpc.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 175,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u een bestelling tot een bedrag van € 300,- betalen met een digitale acceptgiro.

2. Wat houdt de autorisatie voor een digitale acceptgiro in?
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met een digitale acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het Privacy Statement AfterPay. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met een digitale acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk met een andere betaalmethode betalen. Mocht u vragen hebben over de autorisatie, dan kunt u contact opnemen met AfterPay.

3. Hoe betaal ik de digitale acceptgiro?
Van onze betaalpartner AfterPay ontvangt u via e-mail een digitale acceptgiro om uw bestelling te betalen via DigiAccept of iDEAL. Ook kunt u deze digitale acceptgiro via tele- of internetbankieren voldoen. Vermeld dan wel duidelijk het AfterPay kenmerk dat op de factuur staat.

LET OP: omdat AfterPay de betalingsafhandeling van digitale acceptgirobestellingen voor bekendvanpc.nl verzorgt, dient u aan AfterPay te betalen en niet aan bekendvanpc.nl.

4. Kan ik een buitenlands rekeningnummer invullen tijdens het bestelproces? Of kan ik in Belgie betalen via afterpay? 

Nee. Alleen Nederlandse bankrekeningnummers worden geaccepteerd.

5. Wat is de betalingstermijn van een digitale acceptgiro?

AfterPay hanteert een betalingstermijn van 14 dagen. Wanneer deze termijn overschreden wordt, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht: Kijkt u voor actuele informatie op de AfterPay website.