Over Bekendvanpc.nl

Van harte welkom in het online warenhuis van Bekendvanpc.nl!


Bekendvanpc.nl is een online warenhuis met meer dan 3000 artikelen uit een breed assortiment van unieke merken uit de categorieën TUIN & VRIJE TIJD, HEALTH & BEAUTY, WONEN & KOKEN, SPORT & BEWEGEN, HOBBY & KLUSSEN. Onze artikelen zijn altijd scherp geprijsd! Ook bieden we de meest handige 'bekend van tv' artikelen aan. Vandaar onze naam 'Bekendvanpc.nl' en nee, we verkopen geen computers! ;-) 

Elke dag komen er nieuwe artikelen bij van merken die je nergens anders zult tegenkomen en alleen online bij ons verkrijgbaar zullen zijn. Daarnaast is alles wat we op onze site aanbieden voorradig en als je bestelt voor 22:00 uur op maandag t/m vrijdag, dan leveren we je bestelling altijd de volgende dag bij je thuis met PostNL. Bestel je op zaterdag voor 18:00 uur een product, dan leveren we het al op maandag bij je thuis af. Dit doen we voor Nederland en België. 

Zoek je een bepaald product? Gebruik dan de handige zoekfunctie of blader door onze categorieën. Kom je er niet uit? Bel ons dan gerust en we helpen je graag verder!

Met vriendelijke groeten,

Het team van Bekendvanpc.nl


Contactgegeven

We zijn te per telefoon te bereiken op werkdagen van 10:00 tot 21:00 uur via:

Telefoon

NL: 085-8769678 

BE: 025-880756

Mailen mag ook, we proberen je vraag te beantwoorden binnen 24 uur: 

Mail

support@bekendvanpc.nl

Woon je in de buurt dan ben je natuurlijk van harte welkom op onze vestiging in Groningen. Voor het afhalen van een artikel neem gelieve eerst contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Adres

Bekendvanpc.nl
Peizerweg 97
9727 AJ Groningen

 

Peizerweg 97, 9727 AJ