Artikelen 1 tot 10 van 52 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Leukste Cadeau’s voor de kinderen

vrijdag 9 oktober 2015 19:17:10 Europe/Warsaw

Leukste Cadeau’s voor de kinderen

Het word steeds moeilijker om leuke cadeaus te kopen voor de kinderen. Ieder jaar tijdens de feestdagen moet u weer wat nieuws verzinnen en dat kan soms wel eens erg lastig zijn. Want u vind het natuurlijk erg belangrijk dat de kinderen super blij zullen zijn met hun cadeau.

Gelukkig hebben we een hoop kinderspeelgoed in het assortiment. Dus kunnen wij u een handje helpen. Of uw kind nu houdt van voetballen, hoela Hoopen, sleeën, of steppen het maakt niet uit. Zolang ze ervan houden om samen met hun vriendjes of vriendinnetjes buiten te spelen hebben wij het geschikte cadeau.

Razor


Wij hebben een hoop speelgoed van het merk Razor in het assortiment. Denk hierbij aan de Razor Crazy Cart, Razor Ripskate, Razor Powerwing, Razor Riprider 360 en nog zo veel meer. Er is teveel om op te noemen. De kinderen kunnen zich dagen, weken, jaren vermaken met de stoere Razor stepjes ect. En het leukste is de prijzen van dit speelgoed is zeer variërend. Zo kan ieder voor zich beslissen wat hij of zij uitgeeft aan het leukste cadeau voor de jarige jop.

Wilt u al het speelgoed zien uit het assortiment? Klik dan hier

Geplaatst door rebecca bragt

Dekbedden, wat is het verschil.

vrijdag 9 oktober 2015 18:49:52 Europe/Warsaw

Dekbedden, wat is het verschil.

Er zijn veel verschillende soorten dekbedden. Zo zijn er veel verschillende materialen waarvan een dekbed word gemaakt. Maar er zijn ook een hoop verschillende soorten dekbedden. Denk hierbij aan een zomerdekbed, vier seizoenen dekbed, enkel dekbed en nog veel meer. Maar wat is het verschil hiertussen en hoe weet u nou welke dekbed geschikt is voor u.

Enkel dekbed:

Veel enkel dekbedden zijn vaak veerkrachtig en zijn vaak voorzien van een optimale isolatie. De enkel dekbedden zijn wel heel verschillend in vulgewicht. Dus waar u op zou moeten letten is of u graag een licht of een wat zwaarder dekbed wilt hebben.


Productinformatie over Enkel Dekbedden? Klik hier.

Zomerdekbedden:

Tijdens de zomer wilt iedereen een dekbed welke niet te warm is. Want teveel zweten tijdens de zomermaanden slaapt natuurlijk ook niet lekker. Daarom zijn de meeste zomerdekbedden gemaakt van katoen. Hierdoor zijn de zomerdekbedden licht van gewicht en zijn ze uitermate ademend.

Productinformatie over zomerdekbedden? Klik hier.


4 – seizoenen dekbed:

Een 4 – seizoenen dekbed is zoals de naam al aangeeft geschikt voor alle seizoenen. Veel dekbedden zijn voorzien van een rits waardoor u de delen tijdens de winter vast kunt maken of tijdens de zomermaanden kunt los maken. Dit maakt het 4 – seizoenen dekbed geschikt voor de herfst, winter, zomer en lente. In de zomer zal het deksel licht zijn en zal een uitstekende vocht regulatie hebben. en in de winter zal het dekbed wat zwaarder zijn.

Productinformatie over 4 –seizoenen dekbedden? Klik hier.

Bioactive Dekbedden:

Wanneer u allergisch of gevoelig bent voor bijvoorbeeld huisstofmijt, schimmels of bacteriën. Is een Bioactive dekbed zeker aan te raden. De Bioactive dekbedden zijn namelijk voorzien van zilverionen. Hierdoor worden de onaangename geurtjes voorkomen en zult u geen last meer hebben van huisstofmijt, schimmels en bacteriën.

Productinformatie over Bioactive Dekbedden? Klik hier.

Geplaatst door rebecca bragt

Kinzo vlakschuurmanchine

dinsdag 25 augustus 2015 11:14:14 Europe/Warsaw

Wat kan ik met de vlakschuurmachine van Kinzo?

U kent de situatie vast wel: beschikt u over een vlakschuurmachine, maar is deze eigenlijk niet geschikt voor middelgrote tot grote oppervlaktes. Het gebruik van het huidige apparaat neemt simpelweg te veel tijd in beslag én zorgt niet altijd voor het gewenste resultaat. Gelukkig is er in dat geval de vlakschuurmachine van Kinzo: een apparaat waarmee grote oppervlakten egaler worden dan ooit.

Schuurmachines
Een beetje klusser heeft altijd een schuurmachine hangen tussen de gebruikelijke hamers en zagen. De schuurmachine behoort simpelweg tot het basispakket wat iedere doe-het-zelver in huis heeft. Zo'n machine komt bij veel verschillende handelingen van pas, bijvoorbeeld tijdens het afwerken van meubels, maar ook wanneer hoekjes van bijvoorbeeld een deur bewerkt moeten worden. Een goede schuurmachine zorgt voor een glad en egaal resultaat - welk product er dan ook mee wordt bewerkt.

Welke soorten schuurmachines zijn er?
Schuurmachines bestaan in alle soorten en maten. In zekere zin mogen we schuurpapier ook tot die noemer rekenen, ware het niet dat bevestiging door middel van schuurpapier louter zorgt voor het gladstrijken van een zeer klein oppervlak. Relevanter is een palmschuurmachine - een apparaat waarmee relatief grote oppervlakten bestreken kunnen worden, maar welke wel met één hand bedienbaar is. De deltaschuurmachine is nog een voorbeeld: deze variant is meer geschikt voor verfijnde werkzaamheden.

De vlakschuurmachine
Het apparaat waar we het hier over hebben, is echter de vlakschuurmachine. Zo'n machine heeft een grote zool, waardoor grote oppervlakten eenvoudig worden bestreken. Een lichte druk op het apparaat is altijd voldoende om een gewenst resultaat te krijgen.

De voordelen van Kinzo's vlakschuurmachine
Of niet? Want dikwijls doet er zich een probleem voor waarbij de vlakschuurmachine ook niet groot genoeg is voor het schuren van een groot oppervlak. In andere gevallen doet de machine er simpelweg te lang over. Dat moet sneller kunnen - en dat kan ook. Met Kinzo's vlakschuurmachine bereikt u in korte tijd een veel egaler resultaat. Dat klopt: minder tijd, beter resultaat. 

Waarvoor is de vlakschuurmachine geschikt?
De vlakschuurmachine is bijvoorbeeld ideaal voor het schuren van tafelbladen, deuren of zelfs kozijnen. Met een snoeklengte van twee meter, een toerental van 12.000 per minuut en een vermogen van 135 Watt is het een van de meest krachtige en effectieve vlakschuurmachines die er maar zijn. Logisch, gezien producent Kinzo al meer dan 35 jaar een belangrijke speler op deze desbetreffende markt is.

Geïnteresseerd in een vlakschuurmachine van Kinzo? Tip: bekijk onze Kinzo vlakschuurmachine. Hier vindt u de Kinzo vlakschuurmachine voor een alleszins redelijke prijs!

Geplaatst door Alex Kaptein

Schroeven verwijderen met de grabit

dinsdag 25 augustus 2015 11:13:19 Europe/Warsaw

De GrabIt: hoe werkt deze schroefverwijderaar?

Het verwijderen van schroeven is tijdens allerhande sloopwerk een bezigheid die veel mensen mateloos irriteert. Tenslotte heeft u (of iemand anders) de schroef ooit ingedraaid met het doel dat deze er niet meer uit valt. En nu moet de schroef - inderdaad - eruit. Gelukkig is daar de GrabIt, een van de meest handige tools om verschillende soorten schroeven eruit te draaien. Handig? Dat leest u hieronder!

Wat is dit voor een product?
De GrabIt is op de markt geïntroduceerd om situaties waarbij schroeven gewoon écht niet los willen laten op te lossen. Zodoende zorgt de GrabIt ervoor dat zelfs de meest moeilijke, gecompliceerde schroeven feilloos loslaten. Een oplossing die voornamelijk van pas komt tijdens zware werkzaamheden. Het is dan ook niet vreemd dat de GrabIt óók toepasbaar is voor bouten en schroeven die wat groter zijn dan gebruikelijk.

Hoe werkt de GrabIt?
De GrabIt is een tool die u dient te bevestigen op een boor. Wanneer u deze linksom op de boor draait, zorgt dit ervoor dat de GrabIt opnieuw grip kan krijgen op de dwarsliggende schroef. Wanneer u hem rechtsom draait, draait de schroef in kwestie altijd mee. Dat houdt dus in dat u die vervelende schroef of bout binnen no-time heeft losgebroken. Ook de meest lastige varianten!

Is de GrabIt iets voor mij?
Of de GrabIt iets voor u is, hangt af van de vraag of u vaak in aanraking komt met irritante schroeven die er met geen mogelijkheid uit lijken te komen. Het werken met de GrabIt is in ieder geval absoluut geen hogere wiskunde. Iedereen die een boor kan gebruiken, kan ook overweg met de GrabIt. 

Geïnteresseerd? Kijk dan eens op onze  GrabIt productpagina. Hier vindt u namelijk altijd de meest scherpe aanbiedingen! 

Tags:

Geplaatst door Alex Kaptein

Multitool vibrarazer

dinsdag 25 augustus 2015 11:12:37 Europe/Warsaw

Dit is de Vibrarazer: een multifunctionele tool voor iedereen

Klussen in huis óf voor professionele doeleinden levert vaak dezelfde voldoeningen én dezelfde irritaties op. In die laatste categorie neemt het meesjouwen van verschillende soorten gereedschap een prominente plaats in. Zeulend met verschillende soorten zagen gaat u aan de gang. Het zou toch makkelijk zijn wanneer hier gewoon één product voor bestaat. Tip: die bestaat ook. De Vibrarazer is een multifunctionele tool voor iedereen die houdt van klussen.

Wat is de Vibrarazer?
Heeft u wel eens eerder van de Vibrarazer gehoord? Dat zou goed kunnen. Tenslotte is dit stuk gereedschap dikwijls besproken bij meerdere televisieprogramma's. Hoe dan ook - het gaat hier om een gereedschapstool die in staat is meerdere handelingen uit te voeren. Snijden, zagen, een gepolijste muur realiseren: het kan allemaal met de Vibrarazer.

Voor welke materialen is de Vibrarazer geschikt?
De Vibrarazer leent zich uitstekend voor verschillende soorten hout, cement en metaal. Onder die noemer vallen ook vloerbedekkingen, plavuizen en keramieke tegels. U snapt - veelzijdigheid is een centraal begrip voor de Vibrarazer.

Wat krijg ik als zo'n Vibrarazer bestel?
De Vibrarazer wordt geleverd met een aantal vaste accessoires, waaronder een inbussleutel, twee vellen schuurpapier, een doos met allerhande accessoires en een zogenaamde afbijten. Een andere, unieke feature van de tool is dat deze beschikt over een vrij innovatief stofafzuigsysteem. Deze voorkomt dat stof en afval zich ophopen en zorgt ervoor dat uw Vibrarazer ten alle tijden schoon en werkend blijft.

Is de Vibrarazer iets voor mij?
Geïnteresseerd in de Vibrarazer? Deze kunt u eenvoudig en voordelig bestellen op de productpagina van BekendvanPC.nl. Hier vindt u altijd de scherpste aanbiedingen!

Tags:

Geplaatst door Alex Kaptein

Renovator is ideaal

dinsdag 25 augustus 2015 11:12:04 Europe/Warsaw

Dit zijn de vele toepassingen van de Renovator!

De Renovator is een van de meest besproken producten geweest bij voormalige televisieshows als Tell Sell en het is niet moeilijk om te zien waarom. Tenslotte vindt u niet iedere dag een product dat het werk doet van twaalf verschillende gereedschapsstukken. Inderdaad - de Renovator maakt uw zaag en uw stukken snijgereedschap compleet overbodig. Hieronder vindt u méér informatie over het bijzonder veelzijdige product.

Hoe kan zoiets?
Maar allereerst - hoe kan zoiets? Hoe is het mogelijk dat één product de werkzaamheden van twaalf andere producten weet op te vangen? Het antwoord zit 'm in de beweging. De Renovator werkt namelijk met wat we een oscillerende beweging noemen. Dit houdt min of meer in dat er, aan de hand van het aantal bewegingen per minuut, zowel horizontaal als verticaal gezaagd kan worden. Daarnaast maakt de oscillerende beweging ook het maken van inkepingen en snijwerkzaamheden mogelijk. En door middel van diverse hulpstukken wordt het mogelijk om door verschillende producten heen te komen.

De toepassingen

1. Zagen
De belangrijkste toepassing van de Renovator is vanzelfsprekend zagen. Kleine klussen worden op meerdere manieren voorzien van zaagwerk, door de eerder besproken mogelijkheid om zowel horizontaal als verticaal te zagen.

2. Gaten produceren
Met de Renovator is het óók mogelijk om een vierkant gat te maken in veel verschillende en uiteenlopende materialen.

3. Schuren
De Renovator leent zich ook uitstekend voor het schuren van kleine tot middelgrote oppervlakten.

Voor welke materialen is de Renovator geschikt?
De Renovator is geschikt voor cement, metaal en hout. Ook laminaat, hardhout en gipsplaat vallen onder die noemers. De Renovator staat bekend om haar precisie tijdens het werken en bereikt tevens plaatsen die andere gereedschappen niet weten te bereiken. Al met al is de Renovator een aanrader voor iedereen die het zichzelf tijdens het klussen makkelijk wil maken. Bestel  nu de Renovator en geniet van het gemak tijdens het klussen.

Tags:

Geplaatst door Alex Kaptein

flexibele tuinslang pocket hose

dinsdag 25 augustus 2015 11:11:25 Europe/Warsaw

Een tuinslang die in uw zak past: het bestaat écht!

'The hose that grows to fifty feet!'. Met die enthousiaste slogan werd de zogenaamde Pocket Hose-tuinslang enkele jaren geleden in de Verenigde Staten geïntroduceerd. Mét succes, wat sinds het product daar op de televisie verscheen is het een wereldwijde hit geworden. Tenslotte ziet u niet iedere dag een tuinslang die in uw broekzak past. Maar is de tuinslang echt dusdanig klein? En bestaat de slang dan niet uit een te dun materiaal? Hieronder geven we antwoord op al uw vragen!

Wáárom deze tuinslang?
De eerste vraag die bij u opkomt is waarschijnlijk waarom mensen in hemelsnaam gebruik willen maken van een tuinslang die in een broekzak past. Maar als u langer nadenkt, wordt direct duidelijk waarom. Tuinslangen zitten vaak ellendig in de knoop. Dat houdt in dat u, vóórdat u daadwerkelijk met het product aan de slag gaat, eerst tien minuten bezig bent om die vervelende knoop eruit te halen. Dat probleem heeft de Pocket Hose-tuinslang niet. De slang is namelijk gemaakt van een samenstelling waarvoor onder meer latex is gebruikt. Daarmee komt de slang nóóit in de knoop te zitten en valt deze eenvoudig weer op te bergen na gebruik. Wél zo handig!

Hoe werkt de tuinslang?
Buiten het feit dat de tuinslang in uw broekzak past, is de werking van de Pocket Hose-tuinslang exact hetzelfde als die van een reguliere uitvoering. U bevestigt dit product simpelweg aan de kraan, waardoor de Pocket Hose-tuinslang nog eens groter wordt: drie keer haar eigen lengte. Na het gebruik is het een eenvoudige klus om de slang weer op te bergen door de latexcombinatie en het feit dat de slang ook snel weer krimpt.

Wat moet ik nog meer weten over de Pocket Hose-tuinslang?
Het is goed om te weten dat de Pocket Hose-tuinslang ook erg licht van gewicht is. Géén gezeul meer met zo'n zware tuinslang met dito haspel - alles wordt eenvoudiger met het gebruik van deze slimme tuinslang. Bovendien verliest het product geen druk en is het materiaal zo goed als ondoordringbaar. Handig!

Past de Pocket Hose-tuinslang écht in een broekzak?
De laatste vraag die we moeten beantwoorden - past de Pocket Hose-tuinslang nu echt in een broekzak? Het antwoord is dat dit moet kunnen, maar we moeten er wél bij vermelden dat u een flink ruime broekzak moet hebben. Dat neemt niet weg dat de Pocket Hose-tuinslang nog steeds de kleinste en meest efficiënte tuinslang op de markt is: zo'n product vindt u bijna nergens! Bestel nu uw Pocket Hose tuinslang.

Geplaatst door Alex Kaptein

De handige garden groom midi

dinsdag 25 augustus 2015 11:10:24 Europe/Warsaw

Wat kan ik met een Garden Groom Midi?

Voor iedereen die thuis is in de wereld van het snoeien is de Garden Groom Midi uitgegroeid tot een waar begrip. Met snoeien verwijzen we natuurlijk naar het bijknippen van kleine en grote heggen. Waarom nu juist deze Garden Groom Midi zo'n fenomeen is geworden? Dat leggen we hieronder uit!

Tuinen snoeien
De tuin snoeien is voor een aantal personen hun favoriete onderdeel van het bijhouden van de tuin. Voor de overgrote meerderheid is het echter een nachtmerrie. Tuinen met heggen zijn vaak grote tuinen en het snoeien van zo'n heg is daarmee een klus die veelal uren in beslag neemt. Het is de reden dat men op de proppen is gekomen met de Garden Groom Midi: een hypermoderne heggenschaar die niet u alleen veel werk, maar ook veel ergernis bespaart.

Hoe werkt dit apparaat?
De Garden Groom Midi staat bekend om haar vermogen niet alleen te kunnen snoeien, maar ook om direct te versnipperen. En alsof dat nog niet genoeg was beschikt het toestel ook nog eens over een ingebouwde opslagbak. Géén gedoe meer met takjes die her en der verspreid in de tuin liggen: het enige wat u hoeft te doen is de ingebouwde bak leegkieperen boven de vuilnisbak. Een kind kan de was doen!

Méér voordeel
Zijn er nog meer voordelen aan de Garden Groom Midi? Absoluut! Want het product werkt ook nog eens op elektriciteit, wat inhoudt dat u niet langer te maken krijgt met vervelende uitlaatgassen. Stekker in het stopcontact en snoeien maar! Bovendien zorgt de versnipperaar ervoor dat het snoeiafval veel minder ruimte in beslag neemt dan gewoonlijk het geval is. De opvangbak - die vijf liter kan opvangen - is daarmee niet snel vol. Daarmee is het dus niet zo dat u continu de bak aan het legen bent: snoeien gebeurde nooit eerder zo efficiënt.

Is het wel veilig?
De Garden Groom Midi maakt gebruik van vlijmscherpe messen die veel rotaties per seconde maken. We kunnen het ons indenken dat u twijfelt over de veiligheid van het product. Dat is echter absoluut niet nodig. U krijgt het zogenaamde schaarblad namelijk niet eens te zien - deze bevindt zich goed verborgen achter een hard en veilig omhulsel. Bovendien zijn de ruimtes zo klein dat enkel de benodigde takjes erin kunnen - stekkers en vingers passen simpelweg niet. 

De Garden Groom Midi is een absolute aanrader wanneer u minder tijd kwijt wilt zijn aan het snoeien van de heggen. Bent u overtuigd? Bestel hier uw Garden Groom.

Geplaatst door Alex Kaptein

Derawand creme hoe te gebruiken

dinsdag 25 augustus 2015 11:09:45 Europe/Warsaw

Derma Wand: wáár zorgt deze crème voor?

Geen enkele crème ter wereld zorgt ervoor dat rimpels verdwijnen. Dat is misschien geen hele fijne binnenkomer, maar het is wel de waarheid. Sterker nog - op de markt zijn verschillende crèmes aanwezig die eigenlijk helemaal geen werking hebben: u haalt daarmee onbewust een pot gebakken lucht in huis. Maar hoe zit het dan met crèmes als Derma Wand, die beweren een échte werking te hebben? Daar gaan we hieronder op in. Tipje van de sluier: Derma Wand heeft ook een echte werking.

Ik word ouder - wat nu?
Ouderdom gaat gepaard met een aantal toonaangevende veranderingen van het lichaam. Een verandering van het gezicht is daar een goed voorbeeld van: alles gaat net iets lager hangen en rimpelvorming treedt meer op dan u lief is. 

Dit komt simpelweg door een vermindering van het aantal antioxidanten die een menselijk lichaam heeft. Wanneer u de dertig bent gepasseerd, gaat dit met 35 procent achteruit. Ter vergelijking: toen u nog twintig was, gebeurde dit met slechts 23 procent. Het gaat dus allemaal iets harder dan u gewend bent.

Antioxidanten
Dóór de vermindering van de antioxidanten worden invloeden van buitenaf minder goed geblokkeerd en kunnen ze - bij wijze van - ongestoord hun gang gaan op uw huid. Rimpels zijn hier een logisch gevolg van, evenals pigmentvlekken en een verslapte huid.

Wat kan Derma Wand hier tegen doen?
Een crème als Derma Wand kan - zoals we hierboven al zeiden - géén rimpels verwijderen. Maar de werking? Die is er toch echt wel. Met Derma Wand wordt de rimpelvorming namelijk aanzienlijk vertraagd. Of dat ook zorgt voor verjonging? Jazeker! Want met Derma Wand ontwikkelt u direct een zachtere, meer jeugdige huid die veel jonger aanvoelt. 

Hoe gebruik ik Derma Wand?
Derma Wand gebruiken is vrijwel moeiteloos. Het is de bedoeling dat u de huid dagelijks insmeert met Derma Wand, waardoor deze de kans krijgt om zich te verjongen en te herstellen. Tegelijkertijd wordt de rimpelvorming vertraagd, waardoor u eigenlijk hetzelfde effect krijgt als dat van rimpels die verdwijnen. 

Klinkt het allemaal aannemelijk? Probeer dan Derma Wand gewoon eens uit - het resultaat bevalt u naar alle waarschijnlijkheid zéér goed! Bestel hier uw Derma Wand.

Geplaatst door Alex Kaptein

Toepassingen van revitatone

dinsdag 25 augustus 2015 11:08:43 Europe/Warsaw

3 toepassingen van Revitatone Firming Day Cream

Gezichtscrème bestaat in alle soorten en maten, waardoor het voor de gemiddelde consument niet altijd even makkelijk is om er daadwerkelijk eentje uit te kiezen. Vanzelfsprekend vereist ieder soort huid een andere crème, zodat dit product altijd voldoet aan persoonlijke wensen en voorkeuren. Komt u er écht niet uit? Dan hebben we een algemene tip voor u: probeer Revitatone Firming Day Cream. Waarom? Omdat dit product dusdanig veel toepassingen heeft dat de toepassing van uw wens er gegarandeerd ook bij zit!

Revitatone: wat is het?
De merknaam Revitatone wordt veel gespot in winkel- en drogisterijketen. Het gaat hier dan ook om een gevestigd merk: een partij die betrouwbare én werkzame producten verkoopt. De Revitatone Firming Day Cream is daarop geen uitzondering. Belangrijk is echter het aantal toepassingen en voordelen dat deze dagcrème heeft - die lopen nogal uiteen.

De toepassingen

1. Rimpelvorming
Dé belangrijkste toepassing van de crème is natuurlijk het vertragen van de rimpelvorming. Tuurlijk is het altijd een beter idee om rimpels te voorkomen, maar als het uiteindelijk al zo laat is, is er maar één oplossing: vertragen. Dat is dan ook precies wat Revitatone doet.

2. Anti-aging
Desondanks is rimpelvorming tegengaan niet de enige toepassing van de crème - in tegendeel. Revitatone Firming Day Cream zorgt ook voor een voeding en bescherming van de huid en bevordert daarmee het zogenaamde 'anti-aging'-principe: u wordt niet ouder.

3. Elasticiteit
Een elastische huid is een derde voordeel van de Revitatone Firming Day Cream. Deze crème zorgt met haar werkzame combinatie aan verschillende ingrediënten voor een elastische huid die jong en strak blijft.

Hoe werkt deze Revitatone Firming Day crème?
De Revitatone Firming Day Cream werkt heel simpel: u brengt 'm aan op de huid, het liefst twee keer per dag, en de crème doet de rest. Géén naalden, geen pijnlijke injecties: alleen de discipline om de aanbrenging op de huid niet te vergeten. Dat moet toch te doen zijn! Wilt u dit product uitproberen? U kunt hier de Revitatone bestellen.

Geplaatst door Alex Kaptein

Artikelen 1 tot 10 van 52 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5