Onze unieke en onderscheidende kenmerken

GRATIS VERZENDEN BOVEN 60 EURO

Verzenden staat bij ons hoog in het vaandel en daarom hebben we gekozen voor de beste verzendoptie in Nederland en België. U raadt het al dat is via PostNL.
Omdat verzenden nu eenmaal niet gratis is rekenen we een gereduceerd verzendtarief beneden de 60 euro, maar komt u boven de 60 euro uit dan verzenden we geheel gratis.
Zorg er dus voor dat u het winkelwagentje goed vult om van deze gratis verzendmogelijkheid gebruik te maken.

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Omdat we vinden dat waar u voor betaalt u daarvoor ook een goed product moet krijgen hanteren we 30 dagen bedenktijd. Wij zijn natuurlijk verantwoordelijk voor het leveren van een goed product en een product moet natuurlijk doen wat ervan verwacht wordt. Als dat niet het geval is dan gaan wij overeenkomstig uw wettelijke rechten over tot herstel, vervanging of wij geven uw geld terug mocht herstel of vervanging niet mogelijk zijn.

Wat zijn de wettelijke garanties?
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

SNELLE LEVRING

Alles wat we op onze site aanbieden is voorradig en als je bestelt voor 22:00 uur op maandag t/m vrijdag, dan leveren we je bestelling altijd de volgende dag bij je thuis met PostNL. Dit doen we voor Nederland en België.

ACHTERAF BETALEN

U kunt bij ons veilig en vertrouwd achteraf betalen. U betaalt pas wanneer u ook daadwerkelijk uw bestelling heeft ontvangen en kunnen bekijken. 
Bedenkt u zich alsnog dan is dat nooit een probleem en mag uw aankoop gewoon geretourneerd worden naar ons. De factuur zal netjes worden geannuleerd door onze klantenservice.