Derma Wand: wáár zorgt deze crème voor?

Geen enkele crème ter wereld zorgt ervoor dat rimpels verdwijnen. Dat is misschien geen hele fijne binnenkomer, maar het is wel de waarheid. Sterker nog - op de markt zijn verschillende crèmes aanwezig die eigenlijk helemaal geen werking hebben: u haalt daarmee onbewust een pot gebakken lucht in huis. Maar hoe zit het dan met crèmes als Derma Wand, die beweren een échte werking te hebben? Daar gaan we hieronder op in. Tipje van de sluier: Derma Wand heeft ook een echte werking.

Ik word ouder - wat nu?
Ouderdom gaat gepaard met een aantal toonaangevende veranderingen van het lichaam. Een verandering van het gezicht is daar een goed voorbeeld van: alles gaat net iets lager hangen en rimpelvorming treedt meer op dan u lief is. 

Dit komt simpelweg door een vermindering van het aantal antioxidanten die een menselijk lichaam heeft. Wanneer u de dertig bent gepasseerd, gaat dit met 35 procent achteruit. Ter vergelijking: toen u nog twintig was, gebeurde dit met slechts 23 procent. Het gaat dus allemaal iets harder dan u gewend bent.

Antioxidanten
Dóór de vermindering van de antioxidanten worden invloeden van buitenaf minder goed geblokkeerd en kunnen ze - bij wijze van - ongestoord hun gang gaan op uw huid. Rimpels zijn hier een logisch gevolg van, evenals pigmentvlekken en een verslapte huid.

Wat kan Derma Wand hier tegen doen?
Een crème als Derma Wand kan - zoals we hierboven al zeiden - géén rimpels verwijderen. Maar de werking? Die is er toch echt wel. Met Derma Wand wordt de rimpelvorming namelijk aanzienlijk vertraagd. Of dat ook zorgt voor verjonging? Jazeker! Want met Derma Wand ontwikkelt u direct een zachtere, meer jeugdige huid die veel jonger aanvoelt. 

Hoe gebruik ik Derma Wand?
Derma Wand gebruiken is vrijwel moeiteloos. Het is de bedoeling dat u de huid dagelijks insmeert met Derma Wand, waardoor deze de kans krijgt om zich te verjongen en te herstellen. Tegelijkertijd wordt de rimpelvorming vertraagd, waardoor u eigenlijk hetzelfde effect krijgt als dat van rimpels die verdwijnen. 

Klinkt het allemaal aannemelijk? Probeer dan Derma Wand gewoon eens uit - het resultaat bevalt u naar alle waarschijnlijkheid zéér goed! Bestel hier uw Derma Wand.