Wat kan ik met een Garden Groom Midi?

Voor iedereen die thuis is in de wereld van het snoeien is de Garden Groom Midi uitgegroeid tot een waar begrip. Met snoeien verwijzen we natuurlijk naar het bijknippen van kleine en grote heggen. Waarom nu juist deze Garden Groom Midi zo'n fenomeen is geworden? Dat leggen we hieronder uit!

Tuinen snoeien
De tuin snoeien is voor een aantal personen hun favoriete onderdeel van het bijhouden van de tuin. Voor de overgrote meerderheid is het echter een nachtmerrie. Tuinen met heggen zijn vaak grote tuinen en het snoeien van zo'n heg is daarmee een klus die veelal uren in beslag neemt. Het is de reden dat men op de proppen is gekomen met de Garden Groom Midi: een hypermoderne heggenschaar die niet u alleen veel werk, maar ook veel ergernis bespaart.

Hoe werkt dit apparaat?
De Garden Groom Midi staat bekend om haar vermogen niet alleen te kunnen snoeien, maar ook om direct te versnipperen. En alsof dat nog niet genoeg was beschikt het toestel ook nog eens over een ingebouwde opslagbak. Géén gedoe meer met takjes die her en der verspreid in de tuin liggen: het enige wat u hoeft te doen is de ingebouwde bak leegkieperen boven de vuilnisbak. Een kind kan de was doen!

Méér voordeel
Zijn er nog meer voordelen aan de Garden Groom Midi? Absoluut! Want het product werkt ook nog eens op elektriciteit, wat inhoudt dat u niet langer te maken krijgt met vervelende uitlaatgassen. Stekker in het stopcontact en snoeien maar! Bovendien zorgt de versnipperaar ervoor dat het snoeiafval veel minder ruimte in beslag neemt dan gewoonlijk het geval is. De opvangbak - die vijf liter kan opvangen - is daarmee niet snel vol. Daarmee is het dus niet zo dat u continu de bak aan het legen bent: snoeien gebeurde nooit eerder zo efficiënt.

Is het wel veilig?
De Garden Groom Midi maakt gebruik van vlijmscherpe messen die veel rotaties per seconde maken. We kunnen het ons indenken dat u twijfelt over de veiligheid van het product. Dat is echter absoluut niet nodig. U krijgt het zogenaamde schaarblad namelijk niet eens te zien - deze bevindt zich goed verborgen achter een hard en veilig omhulsel. Bovendien zijn de ruimtes zo klein dat enkel de benodigde takjes erin kunnen - stekkers en vingers passen simpelweg niet. 

De Garden Groom Midi is een absolute aanrader wanneer u minder tijd kwijt wilt zijn aan het snoeien van de heggen. Bent u overtuigd? Bestel hier uw Garden Groom.