De GrabIt: hoe werkt deze schroefverwijderaar?

Het verwijderen van schroeven is tijdens allerhande sloopwerk een bezigheid die veel mensen mateloos irriteert. Tenslotte heeft u (of iemand anders) de schroef ooit ingedraaid met het doel dat deze er niet meer uit valt. En nu moet de schroef - inderdaad - eruit. Gelukkig is daar de GrabIt, een van de meest handige tools om verschillende soorten schroeven eruit te draaien. Handig? Dat leest u hieronder!

Wat is dit voor een product?
De GrabIt is op de markt geïntroduceerd om situaties waarbij schroeven gewoon écht niet los willen laten op te lossen. Zodoende zorgt de GrabIt ervoor dat zelfs de meest moeilijke, gecompliceerde schroeven feilloos loslaten. Een oplossing die voornamelijk van pas komt tijdens zware werkzaamheden. Het is dan ook niet vreemd dat de GrabIt óók toepasbaar is voor bouten en schroeven die wat groter zijn dan gebruikelijk.

Hoe werkt de GrabIt?
De GrabIt is een tool die u dient te bevestigen op een boor. Wanneer u deze linksom op de boor draait, zorgt dit ervoor dat de GrabIt opnieuw grip kan krijgen op de dwarsliggende schroef. Wanneer u hem rechtsom draait, draait de schroef in kwestie altijd mee. Dat houdt dus in dat u die vervelende schroef of bout binnen no-time heeft losgebroken. Ook de meest lastige varianten!

Is de GrabIt iets voor mij?
Of de GrabIt iets voor u is, hangt af van de vraag of u vaak in aanraking komt met irritante schroeven die er met geen mogelijkheid uit lijken te komen. Het werken met de GrabIt is in ieder geval absoluut geen hogere wiskunde. Iedereen die een boor kan gebruiken, kan ook overweg met de GrabIt. 

Geïnteresseerd? Kijk dan eens op onze  GrabIt productpagina. Hier vindt u namelijk altijd de meest scherpe aanbiedingen!