Wat kan ik met de vlakschuurmachine van Kinzo?

U kent de situatie vast wel: beschikt u over een vlakschuurmachine, maar is deze eigenlijk niet geschikt voor middelgrote tot grote oppervlaktes. Het gebruik van het huidige apparaat neemt simpelweg te veel tijd in beslag én zorgt niet altijd voor het gewenste resultaat. Gelukkig is er in dat geval de vlakschuurmachine van Kinzo: een apparaat waarmee grote oppervlakten egaler worden dan ooit.

Schuurmachines
Een beetje klusser heeft altijd een schuurmachine hangen tussen de gebruikelijke hamers en zagen. De schuurmachine behoort simpelweg tot het basispakket wat iedere doe-het-zelver in huis heeft. Zo'n machine komt bij veel verschillende handelingen van pas, bijvoorbeeld tijdens het afwerken van meubels, maar ook wanneer hoekjes van bijvoorbeeld een deur bewerkt moeten worden. Een goede schuurmachine zorgt voor een glad en egaal resultaat - welk product er dan ook mee wordt bewerkt.

Welke soorten schuurmachines zijn er?
Schuurmachines bestaan in alle soorten en maten. In zekere zin mogen we schuurpapier ook tot die noemer rekenen, ware het niet dat bevestiging door middel van schuurpapier louter zorgt voor het gladstrijken van een zeer klein oppervlak. Relevanter is een palmschuurmachine - een apparaat waarmee relatief grote oppervlakten bestreken kunnen worden, maar welke wel met één hand bedienbaar is. De deltaschuurmachine is nog een voorbeeld: deze variant is meer geschikt voor verfijnde werkzaamheden.

De vlakschuurmachine
Het apparaat waar we het hier over hebben, is echter de vlakschuurmachine. Zo'n machine heeft een grote zool, waardoor grote oppervlakten eenvoudig worden bestreken. Een lichte druk op het apparaat is altijd voldoende om een gewenst resultaat te krijgen.

De voordelen van Kinzo's vlakschuurmachine
Of niet? Want dikwijls doet er zich een probleem voor waarbij de vlakschuurmachine ook niet groot genoeg is voor het schuren van een groot oppervlak. In andere gevallen doet de machine er simpelweg te lang over. Dat moet sneller kunnen - en dat kan ook. Met Kinzo's vlakschuurmachine bereikt u in korte tijd een veel egaler resultaat. Dat klopt: minder tijd, beter resultaat. 

Waarvoor is de vlakschuurmachine geschikt?
De vlakschuurmachine is bijvoorbeeld ideaal voor het schuren van tafelbladen, deuren of zelfs kozijnen. Met een snoeklengte van twee meter, een toerental van 12.000 per minuut en een vermogen van 135 Watt is het een van de meest krachtige en effectieve vlakschuurmachines die er maar zijn. Logisch, gezien producent Kinzo al meer dan 35 jaar een belangrijke speler op deze desbetreffende markt is.

Geïnteresseerd in een vlakschuurmachine van Kinzo? Tip: bekijk onze Kinzo vlakschuurmachine. Hier vindt u de Kinzo vlakschuurmachine voor een alleszins redelijke prijs!