Een tuinslang die in uw zak past: het bestaat écht!

'The hose that grows to fifty feet!'. Met die enthousiaste slogan werd de zogenaamde Pocket Hose-tuinslang enkele jaren geleden in de Verenigde Staten geïntroduceerd. Mét succes, wat sinds het product daar op de televisie verscheen is het een wereldwijde hit geworden. Tenslotte ziet u niet iedere dag een tuinslang die in uw broekzak past. Maar is de tuinslang echt dusdanig klein? En bestaat de slang dan niet uit een te dun materiaal? Hieronder geven we antwoord op al uw vragen!

Wáárom deze tuinslang?
De eerste vraag die bij u opkomt is waarschijnlijk waarom mensen in hemelsnaam gebruik willen maken van een tuinslang die in een broekzak past. Maar als u langer nadenkt, wordt direct duidelijk waarom. Tuinslangen zitten vaak ellendig in de knoop. Dat houdt in dat u, vóórdat u daadwerkelijk met het product aan de slag gaat, eerst tien minuten bezig bent om die vervelende knoop eruit te halen. Dat probleem heeft de Pocket Hose-tuinslang niet. De slang is namelijk gemaakt van een samenstelling waarvoor onder meer latex is gebruikt. Daarmee komt de slang nóóit in de knoop te zitten en valt deze eenvoudig weer op te bergen na gebruik. Wél zo handig!

Hoe werkt de tuinslang?
Buiten het feit dat de tuinslang in uw broekzak past, is de werking van de Pocket Hose-tuinslang exact hetzelfde als die van een reguliere uitvoering. U bevestigt dit product simpelweg aan de kraan, waardoor de Pocket Hose-tuinslang nog eens groter wordt: drie keer haar eigen lengte. Na het gebruik is het een eenvoudige klus om de slang weer op te bergen door de latexcombinatie en het feit dat de slang ook snel weer krimpt.

Wat moet ik nog meer weten over de Pocket Hose-tuinslang?
Het is goed om te weten dat de Pocket Hose-tuinslang ook erg licht van gewicht is. Géén gezeul meer met zo'n zware tuinslang met dito haspel - alles wordt eenvoudiger met het gebruik van deze slimme tuinslang. Bovendien verliest het product geen druk en is het materiaal zo goed als ondoordringbaar. Handig!

Past de Pocket Hose-tuinslang écht in een broekzak?
De laatste vraag die we moeten beantwoorden - past de Pocket Hose-tuinslang nu echt in een broekzak? Het antwoord is dat dit moet kunnen, maar we moeten er wél bij vermelden dat u een flink ruime broekzak moet hebben. Dat neemt niet weg dat de Pocket Hose-tuinslang nog steeds de kleinste en meest efficiënte tuinslang op de markt is: zo'n product vindt u bijna nergens! Bestel nu uw Pocket Hose tuinslang.