Dit zijn de vele toepassingen van de Renovator!

De Renovator is een van de meest besproken producten geweest bij voormalige televisieshows als Tell Sell en het is niet moeilijk om te zien waarom. Tenslotte vindt u niet iedere dag een product dat het werk doet van twaalf verschillende gereedschapsstukken. Inderdaad - de Renovator maakt uw zaag en uw stukken snijgereedschap compleet overbodig. Hieronder vindt u méér informatie over het bijzonder veelzijdige product.

Hoe kan zoiets?
Maar allereerst - hoe kan zoiets? Hoe is het mogelijk dat één product de werkzaamheden van twaalf andere producten weet op te vangen? Het antwoord zit 'm in de beweging. De Renovator werkt namelijk met wat we een oscillerende beweging noemen. Dit houdt min of meer in dat er, aan de hand van het aantal bewegingen per minuut, zowel horizontaal als verticaal gezaagd kan worden. Daarnaast maakt de oscillerende beweging ook het maken van inkepingen en snijwerkzaamheden mogelijk. En door middel van diverse hulpstukken wordt het mogelijk om door verschillende producten heen te komen.

De toepassingen

1. Zagen
De belangrijkste toepassing van de Renovator is vanzelfsprekend zagen. Kleine klussen worden op meerdere manieren voorzien van zaagwerk, door de eerder besproken mogelijkheid om zowel horizontaal als verticaal te zagen.

2. Gaten produceren
Met de Renovator is het óók mogelijk om een vierkant gat te maken in veel verschillende en uiteenlopende materialen.

3. Schuren
De Renovator leent zich ook uitstekend voor het schuren van kleine tot middelgrote oppervlakten.

Voor welke materialen is de Renovator geschikt?
De Renovator is geschikt voor cement, metaal en hout. Ook laminaat, hardhout en gipsplaat vallen onder die noemers. De Renovator staat bekend om haar precisie tijdens het werken en bereikt tevens plaatsen die andere gereedschappen niet weten te bereiken. Al met al is de Renovator een aanrader voor iedereen die het zichzelf tijdens het klussen makkelijk wil maken. Bestel  nu de Renovator en geniet van het gemak tijdens het klussen.