De QQ2 Robotstofzuigers, een super prijs kwaliteitsverhouding!

Ze zijn er in 3 varianten, de QQ2 basic, de QQ2 en de QQ2 plus. Deze robotstofzuigers staat bekend om hun degelijke kwaliteit en uitstekende schoonmaak eigenschappen. Daarnaast zijn ze relatief goedkoop als je ze bijvoorbeeld vergelijkt met de echte dure merken robotstofzuigers asl LGRoomba of Philips.

De QQ2 basic robotstofzuiger:

qq2 basic

Deze stofzuiger is zoals z'n naam doet klinken het meest simpele model. Dit houdt niet in dat het een mindere stofzuiger is. Simpelweg is het plug&play. Geen zin in stofzuigen? Stel de QQ2 basic in op 20 minuten en u zult versteld staan, uw kamer is na 20 minuten volledig schoon en stofvrij. het enige wat u nog dient te doen is de Robot te legen en daarna weer aan het netstroom te pluggen.

QQ2 robotstofzuiger:

qq2

De wat duurdere variant Robotstofzuiger de QQ2 heeft eigenlijk maar een extra optie en dat is een laadstation.
De robot kan hier zelf aankoppelen en zich opladen. U geeft alleen een seintje via de handige afstandsbediening die meegeleverd wordt bij alle QQ2 Robotstofzuigers en deze kan weer aan de slag. Wilt u lekker vanuit uw luie stoel commanderen dan is de QQ2 Robotstofzuiger met laadstation echt iets voor u!

QQ2 plus robotstofzuiger:

qq2 plus

Voor de echte luxepaarden onder ons is er dan nog de QQ2 plus stofzuiger. De 2 extra handige opties vergeleken met de QQ2 basic stofzuiger zijn een laadstation + een handige programeerfunctie waarmee u de Robot een week schema kunt laten volgen. U komt bijvoorbeeld thuis van uw werk en uw huis is van top tot teen stof gezogen. De robot start vanzelf op de geprogrammeerde dagen en tijden. Hij vertrekt van zijn laadstation en zoekt deze als hij klaar is weer op om vervolgens op te laden .

Je QQ2 bestellen via Bekendvanpc.nl:

Wilt u alle specificaties en prijzen bekijken ga dan via deze link door naar onze site: http://www.bekendvanpc.nl/robot-stofzuiger-qq2.html

Bekendvanpc.nl is momenteel de enige aanbieder van deze stofzuiger lijn, wilt u goed service en garantie dan raden wij aan in Nederland te bestellen en niet in België.