Tips tegen de kou


Bent u ook al verkouden en vind u het ook al zo koud worden. Wij van Bekendvanpc in ieders geval wel. Daarom hebben wij goed gekeken naar producten waar we goed en warm de koude wintermaanden mee door kunnen komen. Wilt u weten hoe bekijk dan snel onderstaande producten.


Inventum Elektische Onderdeken HN136I


De Inventum Elektische Onderdeken HN136I zal u tijdens de koude wintermaanden goed warm houden. De deken is namelijk lekker warm en ook nog is zacht en doordat de deken is voorzien van zilveren ionen is hij ook nog eens zeer fris Een kopje warme chocolademelk erbij een leuke film of serie op en uw avond kan niet meer stuk. Meer info klik hier.

Inventum elektrische onderdeken HN235


De Inventum elektrische onderdeken HN235 is een tweepersoons deken. Hierdoor houdt de deken niet alleen u warm tijdens de koude wintermaanden maar ook uw partner. Of u nu op de bank ligt of op bed de deken zal u en uw partner lekker warm houden. Voor meer info klik hier.
 

Carmen Elektrische Voetenzak VZ0100

 


De meeste mensen hebben vaak last van koude voeten. Vooral tijdens de koude wintermaanden is dit helemaal niet fijn. Maar met de Carmen Elektrische Voetenzak VZ0100 kunt u eindelijke uw voeten opwarmen. U kunt de Carmen Elektrische Voetenzak VZ0100 overal gebruiken of u nu thuis voor de buis zit of voordat u gaat slapen. Voor meer info klik hier.